Предстоящото издание на Strategic Leadership Forum 2022 обещава да е повече от интересно. Част от него ще бъдат топ лектори и доказани лидери, които ще споделят своя опит и най-новите тенденции за успешно управление и развитие на компании в предизвикателни времена. 

Първи спад на инфлацията у нас от януари 2021 г. насам

В програмата на форума се открояват имена като Филип Ромбаут, собственик на Агрополихим АД, Димитър Димитров, СЕО Алтерко, Цън Цон - собственик на Terraland Group и председател на Съвета за икономически и дипломатически отношения, Ясен Георгиев, Главен изпълнителен директор на Институт за Икономическа Политика, Евгени Кънев, Изпълнителен директор на MACONIS, Николай Мартинов от Impetus Capital, проф. Наталия Бекярова от ВА Г.С. Раковски и много други.

Ройтерс: Влизането на България в еврозоната е застрашено от изборна безизходица

В контекста на актуалните кризи – геополитическа, енергийна, продоволствена и логистична, успешните лидери намериха път за своите компании и постигнаха растеж. Целта на Strategic Leadership Forum е да срещне българската аудитория с тези вдъхновяващи визионери и да предизвика предприемачите с нови идеи – смели, амбициозни и иновативни.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм