На 24-ти май Община Левски изпрати тържествено абитуриентите от випуск 2022 на СУ „Крум Попов” с директор Валентина Дженева, зам.-директор инж. Наталия Чингова и класни ръководители Цветомира Ленинова и Илияна Петрова.

Изключително емоционална с обратно броене, бурни аплодисменти и щастливи усмивки, беше изпълнена празничната вечер на младите хора, стоплена от обичта на близки, приятели и граждани на община Левски.

Любка Александрова приветства всички присъстващи на паметното изпращане с думите: „24-ти май е изключително емоционално зареден в град Левски…Вие сте едни прекрасни млади хора, щастливи, красиви, вдъхновени пред прага на живота и ние ви се радваме. Тук сме заедно за да ви пожелаем попътен вятър…Бъдете здрави и много успешни и радвайте вашите родители, останете неразделните  класове на випуска 2022г. и винаги се връщайте в любимото градче Левски с много любов. Ние сме тук и ще ви очакваме с обич!”.

По стара българска традиция Любка Александрова плисна менче с вода пред абитуриентите за да им върви по вода и пожела „На добър час !”.

Последните новини от Плевен