Двете жени и детето, които пострадаха при инцидент с автобус на градския транспорт в София са освободени от университетската спешна болница „Пирогов“. Това съобщава на сайта си лечебното заведение. 

Тримата пострадали са преминали подробни прегледи и изследвания с цел диагностициране на състоянието и определяне на лечението, информират от болницата. 

Автобус на градския транспорт се заби в дърво, има пострадали

Автобус по линия 4 на Столичния градски транспорт се блъсна вчера в дърво. Сигналът за инцидента на ул. „Акад. Александър Балан“ в ж.к. Младост 2 е получен малко след 17:00 часа. 

Осем души пострадаха. Част от тях бяха откарани в болница „Св. Анна“, а други – в УМБАЛ „Пирогов“. Един от пострадалите беше откаран в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, но отказа хоспитализация. 

Съмненията за инфаркт на шофьора на автобуса не се потвърдиха, след като той беше приет за преглед в болница „Света Анна“.

"Това, което се знае е, че на водача на автобуса му е прилошало, бил е неадекватен и веднага е бил откаран в болница "Света Анна". Не може да се уточни точно какво се е случило. При изпиването му от болницата, резултатите от изследванията са били много добри. Шофьорът е бил в отпуск до началото на септември. От 6 години работи в градския транспорт. За този период има някакви ПТП-та от минимален характер и малки щети по автобуса, които не са по негова вина. Тежки провинения от негова страна няма", заяви Борислав Попов - началник отдел в "Столичен автотранспорт" пред БНТ. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм