Община Севлиево напомня, че изтичат сроковете за участие в изложбата-конкурс „Тиква най-…, най-…“, която се подготвя по повод XV празник на тиквата. Участниците се състезават в пет категории: най-голяма тиква, най-малка тиква, най-красива тиква, най-нестандартна тиква и най-дълга тиква. Във всяка от категориите ще  бъде връчена по една награда.

 Всички желаещи да вземат участие трябва да представят своите материали за изложбата до 8 октомври (включително)  в Исторически музей – Хаджистояново училище (работно време от 8:00 ч. до 12:00 ч. и 13:30 до 17:00 ч.), както и в читалищата в селата. Необходимо е експонатите да бъдат придружени от информация за участника – три имена, възраст и телефон за връзка.

 Официалното откриване на изложбата и връчване на наградите ще бъде на 11 октомври 2019 от 17:30 часа в централното фоайе на Община Севлиево.

 За повече информация - тел. 0675/396 156 и 3-27-24.

 Не се колебайте да се включите в конкурса, може да сте следващия притежател -на „Тиква най-…, най-…“.

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ XV ПРАЗНИК НА ТИКВАТА

Празниците на Севлиево се провеждат с подкрепата на Бизнес сдружение „Севлиево XXI век“, „Идеал стандарт“, Pepsi, Болярка, Lazarov food and catering и с медийното партньорство на Bulgaria On Air, Дарик, вестник Росица, sevlievci.com и Улицатa