Полицията в Смолян издирва 82-годишна жена, която е в неизвестност от повече от 10 дни. По данни на семейството Захарника Караджова е напуснала дома им на 22 декември 2022 около 14:00 ч. и оттогава е в неизвестност. 

Жената не страда от психични заболявания, адекватна е, ориентирана за време и местоположение, видимата й възраст отговаря на реалната. Захаринка Караджова е с ръст 167 см, слабо телосложение, бяла коса – права, средна дължина.

Издирват 48-годишна жена с психични проблеми

Облекло към момента на изчезването – тъмно манто (черно или тъмно кафяво), дълго до коленете; тъмно анцугово долнище; светли маратонки – бежови; забрадка – черно-червена.

Кои българи се издирват от Европол

Към момента в търсенето участват служители на РУ-Смолян, ОДММВР-Смолян и близки на семейството. Обходени са районите около къщата, където живее, претърсват  се и гористи местности, за които има предположение, че може да са посещавани от 82-годишната жена. Издирвателните действия продължават и към настоящия момент.

Приканваме гражданите, които имат информация за местонахождението на Захаринка Стоянова Караджова, да съобщят в най-близкото поделение на МВР или на тел. 112.

Всички новини от Смолян