Изключителни интиргуващи са първите срещи от полуфиналните плейофи в родния футзал. В събота в 15:30 часа Черно море приема Амиго Северозапад в зала „Владислав” в във Варна, а Варна Сити ще гостува на Левски в НСА. 
„Отново, както и миналата година, ние ще разчитаме на подкрепата на варненци, на много приятели, фенове, деца. Надяваме се залата да се напълни и да изпитаме онази емоция от миналата година при изиграването на финала. Ще има празнична атмосфера с музика в залата, както и игри за децата. Входът е свободен. Началото на мача е 15:30 часа. Старши треньорът Милош Тодорович ще можа да разчита на всички състезатели за предстоящия сблъсък.Вече 3 пъти играхме през този сезон със съперника. Два пъти завършихме наравно (2:2, 3:3) и веднъж загубихме с 2:3. Интересното е, че и в трите сблъсъка ние повеждахме в резултата с 2 гола, но за съжаление вторите ни полувремена бяха по-слаби. Надявам се тренировките от последните 2 месеца ни дадат увереността да играем срещу Амиго, както в първите полувремена срещу тях и да стигнем до успех”, коментира състезателят на тима Пламен Стойков.

Чуйте цялото интервю, за да разберете кои според него са най-опасните играчи на съперника и с какво Милош Тодорович е променил играта на Черно море.