Легендарният бивш вратар на испанския национален отбор и Реал Мадрид Икер Касияс излезе с шокираща публикация в социалните мрежи, предаде dsport.bg

„Очаквам да ме уважавате: аз съм гей“, написа Касияс в Twitter. Той получи и интересен отговор от Карлес Пуйол, с който бе съотборник в националния отбор: "Време е да разкажем нашата история, Икер".

Русия глоби TikTok за „ЛГБТ пропаганда“ и Twitch заради украинско съдържание

Касияс имаше брак с испанската журналистка Сара Карбонеро, който продължи пет години преди двамата да се разведат през март 2021 година.

От брака си с Карбонеро Касияс има две деца. Първият син – Мартин, е роден през януари 2013, а вторият – Лукас, се появява на бял свят през юни 2016.

Малко по-късно, Касияс изтри публикацията си. Навярно е ставало дума просто за неуместна шега от негова страна.

Полицай, застанал срещу дискриминацията в МВР: Хомофобията в България е религия

Испанските издания подходиха предпазливо към публикацията на Касияс и разгледаха много версии, сред които шега, хакване на профила и ирония на легендарния вратар, след като в последно време се заговори, че е във връзка с различни жени, включително испанската актриса Алехандра Ониева.

След това Каясис обясни ситуацията: "Акаунтът ми беше хакнат. За щастие, вече всичко е наред. Поднасям извинения на всичките си последователи и разбира се, най-вече на ЛГБТ общността".

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм