Битува митът, че хубавото вино е само скъпото вино – това не е така, коментира в ефира на Дарик един от успешните мениджъри у нас Нели Ангелова, която е част от поредицата на Дарик „Жена с 20 имена“. Миналата година тя беше отличена за Жена на година на списание „Грация“ в категория „Бизнес“.

По думите на Нели Ангелова хубавото вино започва от лозето. Тя признава, че макар и непрофесиоално, виното и енологията я вълнуват.

Тя коментира, че хубавото вино започва от лозето. И поздрави всички лозари като им пожела добра реколта с правилните нива на захари във виното.

По думите на Нели Ангелова е мит, че хубавото вино задължително трябва да е скъпо. Разбира се не трябва да се минава и в другата крайност - с консумация на много евтини вина. Може да има много хубаво вино на съвсем достъпна цена, отбеляза тя.

И допълни, че е фен на българските вина и ги подкрепя. "Винаги, когато пътувам имам в багажа си български вина за подарък. Най-много се забавлявам, когато това се случва във Франция, защото французите приемат всяко не френско вино доста лично", разказа още Нели Ангелова.

"Любовта е нещото, което ни движи - иначе какво остава?!? Тя е емоция към всичко - към нас дори, към ближния, към интимния партньор, към семейството, към красивото. Това е двигателната ни сила, моторът", коментира още Нели Ангелова на днешния двоен празник - на виното и на любовта.

Слушайте още в разговора с Нели Ангелова в предаването на Дарик "Реактивно".