Съвсем наскоро Хейли Бийбър се появи на събитие за представяне на "Rhode" в бляскава червена мини рокля на "Ermanno Scervino", с чанта и токчета в същия нюанс, докато Джъстин бе другата крайност - анцуг и кроксове. Това разминаване в аутфитите веднага предизвика вълна от коментари, в които потребителите осмиват двойката. Но не само представянето на марката за лице ги вкара в графата на най-обсъждани двойки.

В ново интервю тя признава, че не вижда само лошата страна на дискусиите около стиловете им. Тя също така намира за забавно разгласяването на сблъсъка на модните им вкусове. 

Снимка Ютюб стоп кадър: Хейли и Джъстин Бийбър

"Толкова е смешно, защото виждам, че толкова много хора говорят за това", казва Хейли, когато интервюиращият я пита защо тя и съпругът ѝ се обличат така, сякаш "посещават събития на две отделни планети".

Бийбър обяснява, че причината за противопоставянето им в облеклото се крие най-вече в това, че Джъстин се облича преди нея. 

"Той може да иска да носи торбести потници на вечеря, а аз да искам да облека елегантна рокля, просто защото така го чувствам", отбелязва моделът. "Ние не водим такива разговори: "Значи, аз ще нося това, а ти ще носиш онова", коментира Хейли Бийбър.

Що се отнася до най-известната до момента визия на Джъстин с кроксовете, приятелката на Хейли - Келия Мониз, казва пред "GQ Hype": "Това не беше денят на Джъстин. Това беше денят на Хейли. Той е там, за да подкрепи съпругата си, точка. Все още изглежда готино, нека не мразим момчето".

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм