Независимо от кой район ще бъда избран за народен представител, ще работя здраво, за да реша, заедно с моите съпартийци, най-сериозните проблеми. Това заявява Гроздан Караджов от ПП „Има такъв народ“, който води листите в Хасково и Пловдив.

Според него водата е най-големият проблем за Хасково и той може да бъде решен, но е нужна политическа воля. 

Работата ми по този проблем започна още, като министър на регионалното развитие и благоустройството. Набелязахме мерки, но времето на управление беше твърде кратко. Затова и ще работя за проучване и изграждане на нови източници на чиста питейна вода за цялата област, изграждане на нови пречиствателни станции и подмяна на остарелите водопроводни мрежи. Има пари за това - както в българския бюджет, така и в европейските фондове, но е нужна политическа воля, за да се превърнат те в реални работещи проекти, сочи Гроздан Караджов.

В продължение на работата ми като министър активно ще лобирам пред държавата за ремонт на пътищата в областта, за изграждане на обход на град Хасково и разширяване на вертикалния коридор от Стара Загора до Маказа, който е от изключително транспортно значение за региона, коментира още той.

Обещавам да работя за хората, които ще ме изберат. Това е смисълът от дейността на един народен представител за гражданите от избирателния му район. Депутатската заплата не е смисълът от това да съм в парламента. Народното събрание не е място за прехрана, а за народополезна работа, а от депутатите няма полза, ако станат чиновници - цитирам известния политик и индустриалец Атанас Буров. Така че това е – ще работя! А всяка упорита и последователна работа се отплаща с резултати, заявява той.

Участието на Гроздан Караджов и Димитър Арнаудов в Откритото студио на Дарик от Пловдив може да слушате всеки ден до 30 септември преди обедните обзорни новини в 12ч. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тази публикация е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява редакционната политика на Darik.bg. Медията не може да гарантира стандарти като обективност и достоверност за публикувано платено съдържание.