Едни от най-активните граждански листи с кандидати за общински съветници и кандидат за кмет, поставиха финал на своята предизборна кампания, запознавайки младите хора на Бургас с адреналина от първо лице, чрез зрелищен тренийнинг с инструктори от авто комплекс „Ветрен“.

Свеж тим: Гражданите на общината с №69 поставиха край на кампанията с начало на действията

Той е още една заявка за това, което е заложил като проект последният в листата с преференция 128 – Мартин Пенчев, а именно изграждането на авто-мото полигон в града, чрез който да се осигури превенция срещу войната на пътя.

Свеж тим: Гражданите на общината с №69 поставиха край на кампанията с начало на действията Свеж тим: Гражданите на общината с №69 поставиха край на кампанията с начало на действията

В рамките на месец кандидатите с бюлетина № 69 показаха, че не политиците, а хората трябва да имат думата и за да го покажат на дело стигнаха до тях за да ги заведат не там, където политиците им обещават, а където те искат. Това се случи, чрез автобус № 69, който в продължение на дни возеше бургазлии до местата, за които са тръгнали напълно безплатно. А по време на пътя те можеха да поставят своите идеи, предложения и проблеми пред гражданите в листата.

Свеж тим: Гражданите на общината с №69 поставиха край на кампанията с начало на действията

„Нашето желание е да вкараме хора между политиците в местния парламент на града. Досега им напомняхме отвън, че те са там за да служат на хората. Искаме да влезем вътре, за да променим тенденцията бургазлии да са платци на хора, които само безропотно натискат един бутон за гласуване. Надяваме се гражданите на гласуват за граждани, за да можем ние да натиснем бутона на един будилник, който отдавна не е звънял в този общински съвет и да събудим доста от тях за да започнат да работят ефективно и социално отговорно за жителите на тази община“, каза Мартин Пенчев.

Свеж тим: Гражданите на общината с №69 поставиха край на кампанията с начало на действията

Според кандидатът за кмет и общински съветник Йордан Георгиев тази предизборна кампания не е край на отговорността към бургазлии, а е началото на следващата кампания, в която предстои целият екип на „Граждани за общината“ да започне работа по реалните нужди на хората.

„Записали сме всички стойности предложения и конкретните проблеми на хората, които се возеха заедно с нас през тези дни и независимо от резултатите на 29 октомври, ще работим за тяхната реализация“, категорични са кандидатите с бюлетина № 69.

Те призоваха бургазлии да ги подкрепят в неделя, за да има повече независими от партиите общински съветници с един работодател – гражданите и повече решени социални и административни проблеми в местния Общински съвет.

„Човешка перспектива с интелигентни предложения и твърда защита на обществения интерес“, обещават кандидатите, които залагат на сериозна експертиза, проактивна гражданска позиция, независимост от партийни интереси и на опита.

Купуването и продаването на гласов е престъпление!