Евгени Минчев сподели в социалната мрежа Фейсбук, че е бил поканен от Иван Гешев на гости в офиса му. Пиарът сподели, че двамата са били на "сладка приказка и капучино". Лордът допълва, че е получил и "ценен подарък" от бившия главен прокурор, като чрез публикацията си благодари за него.

"Красиви сте, спор няма, но г-н Гешев, за съжаление, не е успял да оцени напълно нивото на срещата с Вас и е подходил малко небрежно към облеклото си. Това червено якенце може да е било подходящо за среща с г-н Еврото, но категорично не и за визита от Лорд!", гласи един от коментарите под поста. 

"Дано г-н Гешев Ви издигне за кмет на София от неговата партия на следващите избори", надява се друг потребител.

"Поздравления, Лорд Минчев! Истински православни лъвове сте с г-н Иван Гешев! Обичаме ви и много ви уважаваме!", пише Данчо Полицая.

Неотдавна друга обща снимка на Минчев и Гешев разбуни духовете в социалните мрежи. Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха домакини на традиционния прием по случай 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Редица родни познати лица бяха поканени на приема, но погледите приковаха  Евгени Минчев и Иван Гешев, които очевидно се наслаждаваха на компанията си.

Общите им кадри тогава предизвикаха множество реакции в мрежата. Припомняме ви част от тях: 

"Колкото единият е прокурор, толкова другият е лъв", написа потребител във Фейсбук.

"Все съм си въобразявал, че на президентския прием по случай 24 май се канят хора учени, творящи, мислещи - с една дума интелектуалци. Какво търси там някой си Лорд Минчев "Ватмана" и някакъв недоучен юрист Иван Гешев "Каскета"?", отговори друг.

"Тези двамата да се бяха търсили, нямаше да се намерят!", отбеляза трети.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм