Хората обичат да оценяват личността ни по нещата, които правим, по това, което носим, по цвета на косата ни, по зодиакалния знак... всичко това се свежда до опитите да разберем по-добре сложните същества, които сме. Може да е забавно да видите дали отговаряте на направените заключения. Да видим какво казват за нас чантите ни?

Чанта тип "пазарска" 

Тази чанта означава, че сте жена, която постоянно е в движение и се нуждае от аксесоар, който да ѝ помогне да побере всичко, което ѝ е необходимо. Независимо дали става въпрос за допълнителен чифт обувки за бърза смяна след работа или дори за цял нов тоалет, чантата тип "пазарска" ви е на помощ и никога няма да ви липсва така необходимото място.

Чанта "торба'

Чантата тип "торба" е идеална за онзи специален тип жени, за които дори чантата тип "пазарска" не е достатъчно голяма, за да задоволи ежедневните им нужди. Огромното пространство, с което разполага чантата, означава, че сте амбициозна и уверена жена с отношение към всичко. Защо трябва да оставяте аксесоарите си у дома, когато чантата ви може да ги побере всичките?

Раница 

Раницата е идеалният избор за тези, които все още са игриви и млади по душа. Стилната раница означава любов към приключенията и готовност за нови изживявания, а това може да се отнася до желанието да се опознае нов град или до увереността и убедеността да се впуснете с главата напред в чисто нова кариера например.

Клъч

Клъчът е олицетворение на класическия, семпъл блясък, може би най-подходящ за жени, които не се нуждаят от големи изяви, за да изглеждат стилно. Клъчовете не се славят със своята вместимост, така че ако сте от момичетата, които излизат от вкъщи само с телефона, червилото и малко пари, може би сте намерили сродната си чанта.

Чанта през рамо 

Тази чанта е предпочитана от модерните момичета, които се съобразяват със стила си и искат да носят само неща от първа необходимост. Тук няма място за смяна на обувки или нов тоалет, така че притежателката на чантата през рамо обикновено е практичен тип момиче, което вече носи точно това, от което се нуждае.

Чанта тип "куфар"

Чантата тип "куфор" е емблематичен символ на целенасочената професионалистка. Такава организирана чанта принадлежи на организиран собственик, който умее да балансира между личния и професионалния си живот и да постига големи успехи и в двете.

Снимки: Freepik, Unsplash, Pexels

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм