Размишлявайки върху по-ранен период от кариерата си, Елиша Кътбърт сподели, че не е имала право на избор, когато е трябвало да се снима за корица на мъжки списания.

„По онова време се озовахме в ситуация, в която бяхме принудени да го правим“, отбеляза тя в подкаста Broad Ideas с Рейчъл Билсън. 

400 000 долара струва тридневното сватбено парти на Джей Ло и Бен Афлек

"Хали Бери го правеше, за Бога! Дженифър Анистън също го правеше", разказа актрисата от “The Cellar”.

Поглеждайки назад към фотосесиите, които според нейните думи филмовата компания е изисквала от нея да прави, тя добави: „Вероятно бяхме твърде млади, затова бяхме подложени на това. Възползваха се от младостта ни и ни притискаха.“

Скандалът със Сана Марин: Как Финландия даде урок на света за справяне с „партигейт“ вълната

Макар да са минали години, тези снимки все още циркулират в мрежата и могат да бъдат видени от всеки.

Нейните ранни изяви обаче не спират до предната корица. Тя си спомня всички списъци в тези списания, които толкова често класират знаменитостите според външния им вид - включително Елиша. (Например, Максим по-рано сподели, че актрисата е била редовна в тяхната класация Hot 100.)

Еванджелиста за Vogue: Ако знаех, че ще изгубя желание за живот, нямаше да рискувам

„Дори когато някой чете биографията ми, изникват тези неща, които всъщност не означават нищо по отношение на мен като човек или моята кариера“, каза тя. 

„Не е като да съм спечелила олимпийски медал. Това е просто списък, който някое случайно списание е решило да създаде“, добави тя.

10 актьори, които не харесват филмите, в които са участвали

Актрисата сподели, че ако преди години се е стараела да живее според очакванията на хората, то днес определя това като “абсолютно нелепо”.

Видео: Юрий Яковлев

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм