Често чуваме актьори да се хвалят със своите филмови роли. Защо да не го направят, след като те са дали старт на кариерата им и са им помогнали да печелят челни позиции във филмови класации.

Въпреки това има знаменитости, които си признават, че не харесват роля в проекти с тяхно участие.

Джей Ло и Бен Афлек вдигнаха сватба във Вегас

Бен Афлек - Дявол на доброто (Daredevil 2003)

Ако не харесвате екшъна, Бен Алфлек го мрази повече от вас. „Исках веднъж да взема един от тези филми и да го направя както трябва - да направя добра версия. Толкова много мразя "Дявол на доброто".

Чанинг Тейтъм - G.I. Joe: Изгревът на Кобра (2009)

„Ще бъда честен, мразя този филм“, каза Тейтъм, цитиран от The Independent, като допълни, че е бил принуден да го направи. „Сценарият не беше добър. И не исках да правя нещо, на което аз бях фен от дете и гледах всяка сутрин, просто не знаех дали искам да бъда G.I. Joe.“

Вижте кой е най-сексапилният жив мъж на планетата

Катрин Хайгъл - Позабременяла (Knocked up 2007)

„Позабременяла“ остава един от най-емблематичните филми за актрисата, самата тя споделя обаче, че намира проекта за „сексистки“. „Филмът показва жените като опърничави, напрегнати и лишени от чувство за хумор, а мъжете като мили, глупави, обичащи забавленията момчета“, каза тя пред Vanity Fair. „Преувеличаването на героите ми беше трудно.“ В крайна сметка тя поднесе публичното си извинение към режисьора на филма Джъд Апатоу.

Сара Джесика Паркър - Сексът и градът 2 (2010)

Въпреки че Сара Джесика Паркър завинаги ще бъде запомнена с ролята си на Кари Брадшоу в „Сексът и градът“, това не означава, че тя харесва втория филм. „Виждам къде не успяхме“, каза тя пред публика на фестивала Vulture, обръщайки се към критици. „Разбирам също колко пари направи.“

15 деца, наследили двойна доза от красотата на звездните си родители

Сандра Бълок - Скорост 2: Професионалистите (1997)

Сандра Бълок признава, че се „срамува“ от участието си в „Скорост 2: Професионалистите“. Говорейки заедно с колегата си от „Изгубеният град“ Даниел Радклиф за TooFab, Бълок казва: „Имам един „филм, който никой не видя и все още се срамувам, че участвах в него. Нарича се "Скорост 2"...Няма смисъл. Бавна лодка. Бавно вървя към остров. Това е нещо, което ми се искаше да не бях правила и да не се знаеше от феновете ми“, споделя актрисата. 

Шон Конъри - Филмите на Джеймс Бонд

Пред The Guardian актьорът заявява, че „Винаги съм мразел Джеймс Бонд, бих искал да го убия.“

Иракска актриса съди „Economist“ заради „дебела снимка“

Оскар Айзък - Мъже X: Апокалипсис (2016)

Оскар Айзък разказа за опита си от заснемането на провала на супергероя на Браян Сингър в интервю за New York Times през 2022 г.

„Във филма участваха страхотни актьори, с които винаги съм искал да работя. Фен съм на X-men от малък, харесвах Апокалипсис, просто намирах персонажа за откачен и странен. Накрая стигнах до моменти и си казах: „О, Боже мой, нося всички тези протези. Нося костюм, не мога да се движа, не виждам никого. Всички тези актьори, с които исках да работя, дори не мога да ги видя кои са“, споделя актьорът.

14 знаменитости, на които всъщност не знаем имената

Колин Фарел - Маями вайс (2006)

Малко актьори са толкова откровени, колкото Колин Фарел, който призна, че каза за блокбъстъра от 2006 г. „Маями Вайс“ не му харесва чак толкова много. „Мислех, че стилът стои пред съдържанието и поемам голяма част от отговорността.”

Адам Броуди - "Кварталът на богатите"

В интервю актьорът заявява, че не мрази толкова героя си, колкото да говори за него. "Става скучно, това е всичко. Единственото, което ме притеснява, е, че съм изчерпал разговорите си за героя".

Кои са най-умните знаменитости в света?

Шер - "Бурлеска"

"Можеше да бъде много по-добър филм", казва тя за "The Guardian" през 2013 г., като нарича режисьора Стивън Антин "наистина ужасен режисьор".

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм