Една жена е била убшита, а двама души, единият от които тийнейджър, са били ранени след стрелба в Източен Лондон, съобщиха от столичната полиция, предаде БТА, позовавайки се на ДПА.

Трима души са били открити с огнестрелни рани, след като полицията е била повикана около 18:30 ч. във вторник по сигнал за стрелба в Хакни.

Една 42-годишна жена е починала на място, а други двама - 20-годишен мъж и 16-годишно момче - са били откарани в болница, където състоянието им се оценява, съобщиха от полицията.

Започнало е разследване за убийство, като до момента няма извършени арести.

Детектив суперинтендант Вики Тънстъл от местния полицейски екип в Хакни заяви: "Този шокиращ инцидент доведе до смъртта на млада жена и мислите ми са със семейството й в този изключително труден момент. Мислите ми са също така с двамата души, които са били откарани в болница. Все още сме в начален етап на разследването и екип от специализирани детективи работи, за да установи какво се е случило. Служителите ще останат на мястото на инцидента през нощта и ще бъдат в района през следващите дни.

Не подценявам въздействието, което този инцидент ще има върху хората в Хакни, и разбирам, че обществото ще иска отговори за случилото се тази вечер. Ще споделим допълнителна информация в хода на разследването."

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм