Това престижно събитие обещава да бъде изключителен празник на брейкданса, като събере най-талантливите B-Boys и B-Girls от цяла България, които ще се състезават за титлата и шанса да продължат в най-голямото състезание по брейкинг в света.

Тазгодишният Cypher не само ще представи вълнуващи танцови битки, но и ще се похвали с престижен съдийски състав и изключителна музикална програма, което обещава да повиши нивото на състезанието. В съдийския панел влизат легендарните RoxRite, Babyson и Emannouel Fox, които със своя огромен опит и експертно познание гарантират, че битките ще бъдат съдени с най-високо ниво на целост и прозрение.

Световноизвестни съдии и ексклузивни работилници  

По-рано в същия ден на събитието, съдиите ще проведат ексклузивни танцови работилници в Танцова академия 360, предлагайки уникална възможност за танцьори и ентусиасти да се учат от най-добрите. Тези работилници ще покрият разнообразие от теми, от напреднали техники за брейкданс и стратегии за състезание до творческо изразяване в танца. Участие във всяка една е напълно безплатно. 

Roxrite ще се задълбочи в значението на стил и оригиналност.

Babyson ще се съсредоточи върху силовите движения и музикалността.

Emannouel Fox ще изследва творческите аспекти на брейкданса и личното разказване. 

Електризиращи ритми от DJ One Up и DJ Lalri  

За да повиши атмосферата на Red Bull BC ONE Cypher Bulgaria влиза DJ One Up в сътрудничество с локалната легенда DJ Lalri, които ще осигурят музикалния фон за събитието. Тяхната динамична селекция ще зареди битките и ще вдъхнови както танцьорите, така и зрителите. Събитието е водено от харизматичния B-Boy Jokata, известен със своето заразително присъствие и дълбоки корени в общността на брейкданса. Jokata ще ни води през битките, осигурявайки безпроблемно и вълнуващо преживяване за всички участници.

Детайли за събитието  

Дата: 30 март Място: Event Center Pirotska 5 Начало: 18:00ч. 

Детайли танцови работилници
Дата: 30 март
Начало:10:00 – 15:-00ч. 
Локация: Международната Танцова академия 360 (ул. Крум Попов 56) 

Red Bull BC ONE Cypher Bulgaria е повече от състезание; то е събиране на общността на брейкданса, празнуване на креативността, уменията и обединяващата сила на танца. Каним танцьори, фенове и медии да се присъединят към нас за ден, изпълнен със невероятни изпълнения, възможности за учене и демонстрация на таланта в България.  За Red Bull BC ONE  Red Bull BC ONE е водещото състезание по брейкинг един срещу един в света. Всяка година хиляди танцьори от цял свят се състезават за шанса да представят на световния финал. Повече от състезание, Red Bull BC ONE служи като глобална платформа за общността на брейкданса, с цифри и работилници, които насърчават растежа и развитието сред танцьорите навсякъде.