Булка, напускаща сватбеното си тържество, беше убита, когато предполагаем пиян шофьор, обвинен, че кара с повече от два пъти по-висока от ограничението скорост, се блъсна в количка за голф, превозваща младоженците, предаде Sky News.

34-годишната Саманта Милър почина само часове, след като размени обети със съпруга си Арик Хътчинсън, съобщиха властите в Южна Каролина.

Младоженецът Хътчинсън остава в болница в критично състояние с мозъчна травма и множество счупени кости.

Младоженец отмени сватбата заради слабите оценки на булката

Количката за голф, която беше украсена с напдис "току-що оженени" се обърнала няколко пъти, когато колата се блъснала в задната й част.

Полицията съобщи, че 25-годишният Джейми Лий Комороски е бил зад волана на другото превозно средство.

Майката на младоженеца създаде страница Go Fund Me, за да плати погребението на снаха си и медицинските сметки на сина си.

Булка от Африка сключи граждански брак в Сливен

Младоженците минути преди инцидента. Снимка: Go Fund Me

Тя написа: „Подадоха ми сватбения пръстен на Арик в найлонова торбичка в болницата, пет часа след като Сам го постави на пръста си и двамата прочетоха обетите си. Синът ми загуби любовта на живота си и сега се бори за своя."

Други двама души, които са били в количката за голф, също са ранени.

85-годишен мъж предложи брак на дама, чието сърце разбил преди 60 години

Комороски е обвинен в убийство с превозно средство по непредпазливост и има повдигнати три обвинения за шофиране в нетрезво състояние, причиняващи смърт и големи телесни повреди.

Снимки: Facebook

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм