Кандидатите на Коалицията „БСП за България“ за местна власт закриха предизборната си кампания в Община Сливен като се срещнаха с граждани в Кермен и село Младово.

Всички, които присъстваха на събиранията споделиха тревогите си и те не кой знае колко различни както в селото така и в града-липса на сигурност, липса на трудова заетост, ниски доходи, липса на качествени здравни услуги, лоша инфраструктура в населените места.

„Готови сме с управленските решения, благодарение на които общината ще бъде само в полза на хората. Заедно с кандидатите за съветници през последните дни, провеждайки срещи с хората, не еднократно чухме, че тези, които досега взимаха решенията не са се интересували от проблемите на жителите в малките населени места от общината и това е нещо, което искаме да променим“, посочи кандидатът за кмет на Община Сливен ген.Кольо Милев.

„БСП за България“ закри предизборната си кампания в Сливен чрез срещи с граждани в малките населени места

По думите му, основна цел на всички кандидати на БСП -и за кметове, и за съветници е да изпълняват политика, която в най-голяма степен отговаря на нуждите на хората и на местното развитие. Редом с генерал Милев с гражданите се срещнаха и кандидатите от листата за съветници-Соня Келеведжиева, Стефан Щилиянов, Детелина Симеонова, Симон Варлиян, Кирил Киряков, Божидар Йотков, Християн Торлозов. За да подкрепи кандидатите на столетницата в срещите участва депутатът от БСП Деян Дечев.

„БСП за България“ закри предизборната си кампания в Сливен чрез срещи с граждани в малките населени места

Предизборната кампания беше закрита с музикални изпълнения и фойерверки.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!