Баскетболен клуб "Спартак" - Плевен обявява прием на деца за детско-юношеската си школа. От клуба попълват групите си за момичета и момчета с кампанията „Лято на отворените врати“.

Приемът е отворен за всички подрастващи на възраст от 6+ години.

Условията за приема са пределно опростени: добро здраве, постоянство, желание за развитие и растеж в редовете на НАЙ-ГОЛЯМАТА спортна общност в Плевен, обединяваща над 350 деца.


КАКВО може да очакват родителите на малките баскетболисти от нас:
Всички треньори от Школата на клуба притежават необходимия лиценз и образование - те са магистри и бакалаври от Национална Спортна Академия, FIBA, педагогическа правоспособност, дълъг опит, опит с национални отбори, владеене на чужди езици, сертификати от програми за квалификация и др. 

Повече информация може да намерите на официалната страница на клуба в социалната мрежа Фейсбук -  https://www.facebook.com/bcspartakplevenСред треньорите в школата на Спартак е помощник-треньорът на Любо Минчев в мъжкия отбор, Тодор Тодоров.

Освен това, наскоро плевенчани привлякоха в своята школа още един наставник, който ще се занимава с подрастващи – Антонио Станков.