зборът на Борисов с Хекимян ще помогне Терзиев", това заяви коментаторът Асен Генов в предаването "Кой Говори" по Дарик.

Асен Генов изрази своята гледна точка, казвайки: "Борисов се готви да загуби изборите... Той не гледа сериозно на кандидатурите за кмет на София".

"Дългото изчакване е нож с две остриета да обявиш своя кандидат буквално ден или два преди началото на кампанията и от трите условия - да е местен, свестен и известен, Антон Хекимян отговаря само на едно от тях", коментира още Генов.

"Говорим за местни интереси. Битката за София според мен ще бъде жестока. ГЕРБ ще се борят да запазят позициите си", каза Христо Панчугов, като анализира политическата динамика и битката за позиции в столицата.

"Както знаем, всичко в българската политика е символично. Борисов, очевидно, търси някой, който да събере всички негативи", допълни той.

Битката за София и общинския съвет

"Говорим за местни интереси. Битката за София според мен ще бъде жестока. ГЕРБ ще се борят да запазят позициите си", каза Панчугов.

"Основният проблем на демократичната общност е желанието да изкриви реалността сама по себе си. Най-важният въпрос е кой ще има мнозинство в общинския съвет?", коментира той.

"Ние сме свидетели не на борба на политически стратегии, визия за развитието на България или града, в който ще се гласува, а по-скоро надпревара на брандове, кой бранд е по-влиятелен. Двете агитки се надвикват, но това, което се случва на терена, е по-важно", заключи Генов.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм