На 29 януари, неделя, в Шумен ще се проведе благотворителната  инициатива "Предай добро за Ники".

Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб „СТИМУЛ” и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт.

Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес Ники има шанс отново да проходи.

За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков.

Събитието ще се състои на 29.01.2023 г., /неделя/,  от 15:00 часа в зала „Арена Шумен”, където спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов - световен и олимпийски шампион по бокс за младежи.                                                      

Участие в благотворителната кауза, ще вземат и изпълнителите -  любимецът на страната - рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са  най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен - близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.                     

Очакваме ви в „Арена Шумен”, за да помогнем на Ники!

Вход свободен!

Можете да подпомогнете инициативата!
Банкова сметка:
Банка ОББ - клон град Шумен
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники”.