Малкият - голям Даниел Георгиев за пореден път прослави град Левски на международната спортна сцена. Той взе участие в международен турнир по плуване “Sharks cup Burgas”, който се проведе от  23 - 25-ти февруари, в Плувен комплекс „Парк Арена ОЗК” гр. Бургас.

В турнира взеха участие над 716 състезатели, от 43 български и чуждестранни клуба. Във възрастовата група на родените през 2012- 2013 год., Даниел (роден през 2013 год.), завоюва първо място и грабна златния медал в дисциплината 200 м. бътерфлай, с впечатляващото време от 2:49:67 м..

Даниел Георгиев, който е ученик от ОУ „Максим Горки” гр. Левски, може да се похвали с множество успехи в плуването, като само за изминалата календарна година, той е награден с повече от 11 медала от различни международни турнири.

Положеният труд от страна на Даниел, родителите му и неговия треньор Пламен Георгиев от ПК „Аквазард” гр. Плевен, могат да служат за пример на всички за това, че когато има желание талантът може да се развива. 

Екипът на Община Левски и МКБППМН, желаят на Даниел - златният медалист, крепко здраве и още множество успехи в бъдещите му начинания!

 Илияна Александрова - осекретар на МКБППМН