Жена в Сиатъл се върнала вкъщи в петък вечерта и намерила непознат да се къпе във ваната й с дрехи, предаде timesnownews.com. Собственичката на къщата разбрала, че има опит за проникване с взлом, след като открила, че прозорецът е счупен.

Завързаха жена за седалка в самолета, удряла и плюла екипажа

Тя спазвала безопасно разстояние от мъжа, като останала извън жилището. Когато ченгетата пристигнали на мястото, те били озадачени, след като открили неидентифицирания облечен заподозрян да се отпуска във ваната.

Отзовалият се полицай първо наредил на мъжа да напусне къщата, но след като не получил отговор, претърсили дома и открили наглеца в банята.

Отделът описва 27-годишния натрапник като "напълно облечен и много мокър".

„The Show Must Go On“: Супермодел падна жестоко на подиума и захвърли обувките си (видео)

Мъжът беше облечен и много мокър, а ваната беше пълна с вода“, се казва в изявление на полицията.

През 2021 г. мъж в Калифорния беше осъден на повече от шест години затвор, след като нахлу в къщата на три студентки и използва лаптопите им, за да изтегли порнография.

Историята на най-дългия полет в света, продължил 64 дни

Само няколко седмици по-късно жена от Уест Мидландс в Обединеното кралство остана зашеметена, след като пиян мъж влезе в дома й посред нощ и се облекчи в тоалетната й.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм