Твърди се, че жена от Джорджия е убила съпруга си по време на спор, предаван на живо във Facebook, информира People. Според изявлението на шерифската служба на окръг Лоуднес, 28-годишната Кадея Мишел Браун е била арестувана от полицията в събота, след като органите на реда са отговорили на обаждане за домашно насилие.

„С брадва ще ти начупя краката”: Пазач плаши пастир с убийство

В изявлението се казва, че Браун е обвинена в убийство чрез смъртоносно прострелване на мъжа си, който е идентифициран като 28-годишния Джереми Браун.

В изявлението се уточнява, че Джереми и Кадея са били въвлечени в домашен спор в дома им. Спорът прераснал във физическа разправия, която са предавали на живо във Facebook.

След скандал мъж се простреля сам в главата в Петричко

Телефонът беше хвърлен и тогава се чува изстрелът“, казва шериф Хокинс, цитиран от The ​​Dispatch.

Според властите Джеръми е обявен за мъртъв на местопрестъплението, където са открити 9 мм пистолет и други предполагаеми улики.

20 години затвор за млада майка, опитала да убие детето си след скандал с бащата

Съпругата му е задържана и очаква първото си явяване пред съда. 

Това беше трагично и безсмислено убийство и нашите мисли и молитви са със семейството на жертвата“, пише Хокинс в изявлението.

За щастие, Кадея Мишел Браун е в ареста и очакваме с нетърпение системата на наказателното правосъдие да я подведе под отговорност“, завършва изявлението Хокинс.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм