Мъж от петричкото село Самуилово е с опасност за живота след скандал в местен ресторант при който е бил прострелян в главата, събощават от БНР. Според първоначалната информация мъжът се е прострелял сам.

Малко след полунощ мъжът влязъл в заведението, за да направи забележка за силния шум, който нарушавал спокойствието на живеещите около ресторанта. Последвал скандал със собственика, след което мъжът излязъл. Малко след това се чул изстрел.

Торнадо уби най-малко 19 души в САЩ (видео)

Според свидетели от заведението, които веднага излезли, за да видят какво се случва, мъжът лежал в локва кръв, а до тялото му имало пистолет. Незабавно е транспортиран в болница, където лекарите се борят за живота му.

Все още не е изяснено дали става въпрос за убийствоили самоубийство. На място се извършват огледи и разпити на свидетели на инцидента.

По данни на БНР пострадалият е криминално проявен и е участвал в  международен канал за трафик на хероин. Бил е залавян с голямо количество наркотик в Германия, където е лежал в затвора.   

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм