Млада жена от Велико Търново направи опит за самоубийство, излъчвайки на живо в платформата ТикТок, информира OFFNews.

Търновчанката е поредната жертва на интернет запознанство. Мъжът с когото се надявала да има щастлива връзка обаче и поискал 2500 лв., защото бил в затруднение. В замяна обещал да ѝ изпрати пръстен, рокля и други подаръци. Жената се подлъгала и изпратила сумата, след което контактът с възлюбления бил прекъснат. 

TikTok ще увеличи възрастта, необходима за включвания на живо в платформата

Отчаяна измамената се включила на живо в ТикТок, показвайки как пие голямо количество хапчета с алкохол, твърдейки, че ще скочи от осмия етаж. Потребителите, които гледали клипа, изпращали коментари с надеждата да я разубедят. Междувременно излъчването прекъснало, а момиче от Варна подало сигнал на 112. 

Случаят е от неделя вечерта в квартал "Колю Фичето". Екипи на Спешна помощ и полицията успели да открият местонахождението на жената, което отнело доста време, тъй като нямало точен адрес на сигнала.

Флора: Всяко поколение си има свои говорители

В крайна сметка пациентката е била транспортирана до Спешно отделение на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ преди състоянието й да се влоши. Там било установено, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. След необходимите манипулации тя е била изпратена към Центъра за психично здраве.

Търновката има близо 3700 последователи в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм