С наближаването на лятото, сезонът на пътуванията и заслужената почивка започва. Ако вече сте планирали следващата си дестинация в чужбина и искате да изживеете всяка минута без излишни тревоги, имаме предложение за вас.

Застраховката „Пътуване в чужбина“ от Vivacom и Boleron предлага избор от покрития и услуги на достъпната цена от 2 лева на ден. Сключва се бързо, лесно и удобно в специална онлайн платформа, без губене на излишно време. Застраховката „Пътуване в чужбина“ гарантира спокойствие, независимо къде се намирате. Онлайн застраховката покрива редица услуги, като най-важните от тях са медицински разноски и/или спешно зъболечение. Може да изберете и пакет, който да включва разходи за откраднати и изгубени документи, кражба, загуба или забавяне на личен багаж, правна помощ и др.

Процесът за сключване е изключително лесен – след като сравните цените и условията на различните застрахователи, попълвате данните за вашата дестинация, целта на пътуването и броя на лицата, които искате да застраховате. Полицата получавате в кратък срок на имейл и с няколко клика достъпвате всички необходими файлове. Ако
забравите кога точно сте сключили определена застраховка, ще получите известяване за изтичащия срок.

В съвместната платформа на двете компании можете да откриете и други онлайн застраховки, с които да защитите себе си или имуществото си – „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, „Имущество“, „Планинска застраховка“, „Екстремни спортове“. Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком
България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552- ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

Пълните условия и подробна информация за онлайн застраховките от Vivacom можете да видите ТУК.