За затруднения в движението на кръстовището на бул. "Цар Борис III" и на Околовръстния път в столицата от утре, сряда, предупреди заместник-кметът по строителството на Столичната община Ангел Джоргов. Причината е продължаващият ремонт на трамвайния релсов път. 

Няколко столични квартала остават без вода в сряда

Кръстовището няма да се затваря изцяло, но ще бъде стеснено, обясни той и призова шофьорите да избират алтернативни маршрути. Ангел Джоргов провери ремонтите дейности на ул. "Добруджански край". 

Снимка на „Етюдите на София“ запали мрежата. Вижте забавните мемета, които роди

Започващият утре ремонт на трамвайния релсов път и на контактната мрежа в участъка на кръстовището на бул. "Цар Борис III" и на Околовръстния път ще се извърши на две части и ще продължи около три седмици за всеки етап, заяви Ангел Джоргов.

Със започването на втория етап от ремонта на трамвайния релсов път от „Бъкстон“ до „Княжево“ се работи много интензивно и се прави всичко възможно той да приключи в средата на годината, посочи още той

За ул. "Добруджански край", която е зад МВР болница, Джоргов поясни, че се изграждат 350 метра изцяло нова улица, а на останалите 150 метра се прави ремонт, като всичко това ще отнеме около два месеца.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм