Кандидатите от листата на “Възраждане” за община Бобов Дол – Владимир Станоев, Емилия Кирилова и Благой Благоев, както и народният представител Димчо Димчев, посетиха пазара в Общината, където се срещнаха и разговаряха с местни жители като част от предизборната обиколка, която приключва утре, с празника на града. 

Като основен проблем за Общината бяха изложени липсата на работни места, замърсената питейна вода и все по-очертаващата се демографска катастрофа.

„Трудно е да се преборим, ако хората са обезверени и абдикират дори от правото си на вот.“ – коментира Станоев – „за да променим нещо, трябва да преборим първо апатията в нас и да вярваме, че сами можем да градим бъдещето си!“

„Имаме точно няколко години да направим нещо за града си, преди да потъне в плаващите пясъци на една предизвестена смърт. Ние вярваме и ще се борим, но имаме нужда от подкрепата на хората тук, без които няма как да успеем. Нужно е да се обединим, за да спасим Бобов Дол“ – добави Благой Благоев, който е и председател на структурата на Възраждане в Дупница.

Кандидатът за кмет на община Бобов Дол от “Възраждане” – Владислав Станоев, е завършил местния техникум по минна промишленост, започва работа веднага след военната си служба в подземния рудник „Бабино“, където преминава през всички стъпала от развитието си – от електромашинен шлосер до главен енергетик на рудника. След затварянето на рудник „Бабино“, продължава работа в ТЕЦ „Бобов Дол“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!