Съдия Веселка Златева-Кожухарова встъпи официално в длъжност като председател на Административния съд в Пазарджик. Тя бе избрана за поста след конкурс, след като мястото бе освободено от предишната ръководителка на ведомството съдия Мариана Шотева, която пък оглави Административния съд в Пловдив.

Председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков поздрави съдия Златева, като ѝ пожела един изключително успешен мандат, много здраве и оптимизъм и да съхрани прекрасния дух на колективизъм в Административен съд – Пазарджик. Гостът припомни, че тя бе издигната от всички магистрати от Административния съд, затова се очаква да бъде добре приета и да има успешен мандат. Пожеланията към новата ръководителка бяха да продължи започнатото от предшественичката си - построяването на нова сграда за Административния съд, който сега ползва помещения в Изчислителния център на Пазарджик.

Съдия Десислава Кривиралчева, зам.-председател на ведомството и временно изпълняваща длъжността на ръководител, предаде щафетата на съдия Златева със символичен подарък, с който да подписва всички важни документи.