Рисунката „Еднорог“ на седемгодишния Цветомир Маринов от арт школа „Колорит“ е избрана като мотив за плакатите, поканите и огромната видео стена на театъра, рекламираща изложбата на 55-тия Международен конкурс за рисунка “FLOW 2022” в град SHWEDT в Германия.

Рисунката на Цветомир е изпълнена виртуозно с маслени пастели  и излъчва приказност и радост. Тя е избрана сред хиляди творби на деца от цял свят. На Цветомир е присъдена и Специалната награда на Фондацията на Музикалните и художествените училища. В специално обръщение към ръководителя на школата Майя Ананиева, директорът на форума Christiane Wenzel поздравява за триумфалния успех Цветомир Маринов и благодари за красивите творби, създадени от нейните талантливи ученици. Рисунките са експонирани в Международната изложба и са отличени с почетни награди.

Творбите на малките художници от „Колорит“ са много жизнерадостни, цветни, забавни и магнетични за публиката в Германия, споделят организаторите. Това е доказателство за специалното място, което арт школа „Колорит“ заема на световната арт сцена със своя впечатляващ колоритен стил, също голямо признание, и за Майя Ананиева като арт педагог, който затвърждава лидерските си позиции на всеки международен арт форум.