Нов увеселителен "Лего дискавъри сентър" (Lego Discovery Center) вече посреща посетители край Вашингтон, съобщи компанията "Мерлин Ентъртеймънтс" (Merlin Entertainments), която управлява тематичните паркове и чийто мажоритарен собственик е производителят на играчки "Лего" (Lego).

Увеселителният парк е разположен в търговски център в град Спрингфийлд, щата Вирджиния, на около 20 минути път с автомобил от столицата на САЩ.

"Децата ще могат да развихрят въображението си и да разгърнат креативността си във всяка от нашите уникални (развлекателни - бел.ред.) зони. Семействата, които са с деца на възраст между 2 и 12 години, трябва да посетят тази нова атракция", заявява Терез Алвич, главен мениджър на "Лего дискавъри сентър", цитирана от inparkmagazine.com.

"Лего дискавъри сентър" е изграден в съответствие със стандартите на най-новото поколение увеселителни паркове на компанията. В него не само децата, но и възрастните могат да се забавляват с помощта на екип от създатели на игри и майстори на различните модели, предлагани от "Лего". Те организират вдъхновяващи "работилници", в които гостите на тематичния парк могат да се забавляват, докато строят сгради и пресъздават различни сцени чрез цветни фигурки и кубчета, създадени от компанията за играчки.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм