Откриха тялото на млада майка на две деца. Тя най-вероятно е била убита заради ревност, съобщи bTV.

Тази сутрин е открито тялото на млада жена от пловдивското село Пъдарско. По неофициална информация, най-вероятно става дума за убийство. Задържан за разпит е съпругът на жената, с който те напоследък били разделени, съобщи БНР. 

Международен ден за елиминиране на насилието над жени

Жената най-вероятно е била убита от ревност, а нейният съпруг си е признал, твърди bTV, позовавайки се на свои източници в полицията.

28-годишната жена има две дечица и всеки ден е пътувала от Раковски до Пловдив с микробус. След като тя не се появява на работа, работодателят ѝ установява, че не си вдига телефона, след което получава сигнал, че телефонът е изключен или извън обхват. 

Къде и как жени, жертви на насилие, могат да потърсят помощ

Нейните близки започват издирване по обичайния маршрут на младата жена, когато забелязват микробуса ѝ, спрян край пътя. Той бил оставен с леко открехната врата. На земята пред микробуса полицията открива счупен телефонът на жената, а в близост до пътя - и чантата ѝ, пише bTV. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм