Производителите на бира са успели да отбележат добри икономически резултати, въпреки периодите на пандемия, сподели Ивана Радомирова.
Важна част за развитието на пивоварната индустрия, според нея, са имплементирането на зелена енергия, добри комуникационни кампании, намаляване на пластмасовите суровини и оптимизирано потребление на вода и електроенергия при производството на бира.
“Съюзът на пивоварите в България (СПБ) е представителната организация на производителите на бира. Мисията на сдружението е да подпомага и насърчава развитието на българската пивоварна индустрия, да издига професионалния статут на работещите в бранша.”, гласи мотото на организацията.
Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts
Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук
Следвайте ни и в Инстаграм