Община Варна обяви конкурс за длъжността управител в Общинския приют за безстопанствени кучета.

Мъж застреля с пушка куче в местността Кожухарска чешма край Плевен

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование минимум степен бакалавър и две години професионален опит в областта на аграрните науки и ветеринарната медицина, социалните, стопански и правни науки.

Полицията във Вършец издирва човека, убил бездомно куче

Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез интервю. Допускането до участие в интервюто ще се извърши от комисия, която ще определи датата и мястото на провеждане на интервюто.

Хванаха кучето, нахапало дете в Ловеч

Размерът на основната заплата за заемане на длъжността е до 2050 лева.

Сред преките задължения да директора на приюта са да отговаря за осигуряването на храна, медикаменти и консумативи за животните в приюта, да извършва проверки, изготвя доклади и отговори във връзка с постъпили сигнали, жалби и предложения от граждани, организации и юридически лица.

Шефът на кучкарника също така участва в работни групи и комисии по проблемите на общинския приют. Изпълнява допълнително възложени задачи от началник на отдел „Опазване на обществения ред” и шефът на дирекция „Управление на сигурността и контрол на обществения ред“ в рамките на основната дейност и целите на длъжността. 

Още новини от Варна четете тук.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм