"Изтанцувай го тоя живот, човече! И без друго е колкото един блус", е казал поетът. За радост съществуват хора, които живеят по тази максима. Греят, пеят и танцуват живота, а не просто го живеят. 

Такъв пример са португалската инфлуенсърка Елиан Борхес и нейният любим. Ако сте попадали на нейни видеа, със сигурност сте останали заредени с положителни емоции за дълго време. Тя и нейният съпруг са точната дефиция на "хора на живота".

И макар разликата във възрастта им да не е малка, те се обичат и радват един на друг като тийнейджъри. Неговият младежки дух е за завиждане, а нейната грация, красота и любов към живота правят всичко да изглежда по-лесно. 

Отдавна прекрачили 50-те, двамата симпатяги не отстъпват по нищо на младото поколение. Сами можете да се убедите в това. 

На фона на днешния свят, изпълнен с несправедливости и тъга, хора като Елиан и нейният съпруг дават глътка свеж въздух и надежда, че доброто предстои и че все още нищо не е изгубено. 

Със своя начин на живот, със своето настроение, тези двама човеци ни дават много важен урок, а именно, че за нищо на света не бива да си позволяваме да падаме духом. Вярваме, че ако повече хора притежаваха тяхната енергия, светът щеше да е едно по-добро място.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм