Стефан Радев е кандидатът на ГЕРБ за трети мандат като кмет на Сливенска община. Той ще бъде и водач на листата за предстоящите местни избори през октомври. ГЕРБ ще участва в изборите за кмет на община Сливен, за кметове във всички населени места и пълна листа с кандидати за общински съветници в бъдещия местен парламент.

Чуйте:

Стефан Радев бе категоричен, че ще води открита и позитивна кампания и както винаги - лице в лице с хората. Той благодари на всички, с които през последните осем години, работи за промяната на Сливен.

„На предстоящите избори ще се борим за категорична победа. Не защото властта ни е самоцел, а защото ще се борим за вашето доверие. Постигнахме много. Има много с какво да се гордеем. Сливен от град в опашката по всички показатели, сега се дава като Община за пример. Но това не ни задоволява. Време е за надграждане. Убеден съм, че екипът, който стои зад мен е най – добрия за Сливен. Той е сплав от опит, мъдрост, младост, дръзновение и компетентност. Това е много важно за новите предизвикателства и възможности, които стоят пред нашата община. Това са почтени и достойни граждани на Сливен“, заяви Стефан Радев. Той изрази готовност, заедно с кандидатите за общински съветници, да чуят всяка добра идея, защото само заедно с гражданите на Сливен и местната общност, може да се постигне качествено развитие на града и общината.

Чуйте:

Основните приоритети, на които залага Стефан Радев и екипът му са икономическо развитие на региона с добре платени работни места, задържане на младите и образовани хора, както и детското здравеопазване.

Областният ръководител на ГЕРБ Десислава Танева заяви, че ще се търси мост към всеки, който бъде представен в новия местен парламент, за провеждането на общи политики за подобряване на условията на живот в региона. „Залагаме на избор, който ще бъде направен на основата на разума, прагматизма и оценката на управленски възможности. Нашият екип излиза за категорична победа в тези избори. Ще работим за мнозинство в новия Общински съвет и кмет избран на първи тур“, каза Десислава Танева.

Чуйте..

Листата с кандидатите за общински съветници на ГЕРБ ще е силна и обновена. Партията залага, както на опита, така и на младите хора и на граждани на Сливен, които не са партийни членове, но са утвърдени имена.