Лидерът на “Български възход” Стефан Янев и д-р Христо Гушков, водач на листата на ПП "Български Възход " за 10 МИР Кюстендил бяха гости на празника на пролетта в Кюстендил.

Те честитиха идването на пролетта на всички жители и гости на града  и коментираха актуални политически теми.

“Български възход”  показа устойчиво поведение в 48-  то НС и въведе в употреба забравените думи- диалог и взаимодействие, категоричен бе Стефан Янев .


Той отговори на въпроса защо жителите на областта трябва да гласуват за Български възход.

 "Първо, защото това което сме декларирали го правим постоянно- а именно, от самото начало на появата на партията , тъй като  това е нова партия/ започнахме нейното изграждане през миналата година /, говорим че нашата цел е да създадем партия, която да е близо да хората, която чува хората, чува техните предложения, желания и работим заедно с тях за осъществяване на  такъв  тип управленска програма, която решава проблемите на всички български граждани.
Показахме такъв тип устойчиво поведение и в 48- то НС , където вкарахме в употреба едни позабравени в политическото говорене думи- думите диалог , думите взаимодействие, думите свързани с търсене на решения, които са в интерес на всички българска граждани.

Виждаме , че това наше устойчиво поведение вече е прихванато и от други партии и аз се радвам ,че и други партии използват тези думи, защото това е пътят за излизане от политическата криза,  в която България се намира повече от 2 години.Самият факт, че отиваме на 5- ти избор е достатъчно показателен", заяви Янев.
На България е необходимо устойчиво правителство с работещ парламент- това е нашата цел, за това работим и смятам, че това е достатъчно като анонс, за да търсим подкрепата на всички граждани, не само в Кюстендил и региона , но и в цяла България,категоричен е Янев.
По думите му при пътуванията му в България вижда ,че хората подкрепят именно такъв тип политика и поведение.
Стефан Янев представи водачът на листата на партията за 10 МИР Кюстендил.


"Христо Гушков е добре познат човек, с авторитет с изградена биография, отдаден на целите на партията и на този тип обществена дейност, което означава, че заедно всички искаме да работим точно за това, което споменах- търсим и предлагаме решения, които са в интерес на всички български граждани  и той е един от хората, който предлага практични решения, не само в сферата , в която е специалист, но и в много други сфери от обществения живот".
"Първо искам да честитя пролетта на всички жители и гости на Кюстендил.
Искам да подчертая, че ние сме визионери, ние сме носителите на новото , което е диалогично и предлагането на работещи решения.От нас може да се очаква решаване на проблеми, такива които до сега са били неглижирани.
Аз съм за втори път тук водач на "Български възход" в областта.В първата кампания наблегнахме на забравеното здравеопазване в цялата област. Мисля че имаме знанието и опита и с подкрепата на нашия лидер генерал Янев  имам обещанието и уверението ,че ще се работи основно не, но приоритетно за здравеопазването в областта", заяви д-р Гушков.
Той посочи, че базата тук е много остаряла и липсват  кадри."Ние  можем да предложим работещи решения, както  договори с Медицински университет, набавянето на меедециински сестри, фелдшери, обучението на парамедици, както и позабравената програма от 2015 г. за областната болница, която е изградена  , но няма акт 16, което е престъпно за мен", каза д-р Гушков.
Той посочи ,че няма политическа воля за решаване на важни  въпроси за жителите на областта.
"Престъпно е тук да няма областна болница, която да е на ниво.Ние трябва да го направим това с усилията на всички граждани, очакваме те да ни подкрепят", обобщи д-р Христо Гушков .

Български Възход са с номер 15 в инегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!