Ако хората следват пътя на истината, ИТН ще е на балотаж в Пловдив, заяви в ефира на Дарик кандидатът за кмет Станислав Балабанов.

Жертвата, която даде ИТН през последните две години, е в полза на всички, които трябваше да видят цялата извратена политическа обстановка в страната. Кликата се удари в „товарния влак“, наречен Слави Трифонов. Миналата година хората искаха да има правителство, но не знаеха, че това правителство минава през всички тези лицемери, които и сега са във властта, а Делян Пеевски е техен говорител. От „Има такъв народ“ избрахме да останем чисти и затова понесохме щети. Цялата машина се задейства и те направиха всичко възможно, за да не влезем в 48-ия парламент.

Така кандидатът за кмет на Пловдив Станислав Балабанов отговори на пловдивчани от ефира на Дарик за причините, поради които ИТН загуби хиляди гласове след изборите през юли 2021 г., когато партията на Слави Трифонов бе първа политическа сила в града под тепетата. Сега очакванията на Станислав Балабанов са  „Има такъв народ“ да отстоява исканията на избирателите с най-малко 10 общински съветници в новия местен парламент.

Допуснахме грешки по пътя, но сега  влизаме в битката за местните избори изключително освободени. Ще развалим статуквото в Пловдив и ще стане интересно, коментира още той и допълни:

Пловдивчани трябва да решат  кого да изберат - дали да застанат на страната на истината  или  да  подкрепят послушните и тези, които не ги познават дори в собствените им партийни структури. Аз гледам хората в очите, защото не лъжа!