В интернет пространството може да намерите много онлайн казина, които ви предлагат безплатни завъртания при регистрация. Броят на безплатните врътки може да надмине 5000, което е добра новина за играчите. Ако обаче се чудите, кои са тези онлайн платформи и какво представляват безплатните игри, то тогава прочетете тази статия, в която ще ви дадем подробна информация.

Колко безплатни врътки мога да получа?

Вие може да откриете БГ казина с 5000+ безплатни завъртания при регистрация. Те са рядкост и обикновено броя на врътките е много по-нисък, но понякога операторите предлагат специални изненади на техните клиенти и им дават двойно повече свободни игри, след като се регистрират и направят първия си депозит. По този начин клиентите остават доволни от видяното в сайтовете.

Безплатните врътки при регистрация се дават, след като отворите акаунт, преминете през верификация и изберете началния бонус. Най-често е подготвена сума, която представлява процент върху депозита ви, но освен нея има и безплатни игри, които са подарък от казиното. А сега, нека видим няколко оператора, с чиято помощ ще усвоите безплатните завъртания.

8888.bg до 1000 лева и 500 free spins

Ако се регистрирате в 8888 може да получите процент върху депозита ви до 1000 лева, а голямата изненада е, че може да грабнете до 500 безплатни врътки при успешно приключване на бонуса. Тук се предлагат бонуси за първите 3 депозита като първия ви носи до 50 лв. и 200 безплатни врътки, вторият ви дава до 450 лева и 150 безплатни и 150 безплатни врътки, а третия ви позволява да се сдобиете със 100% бонус до 500 лева и впечатляващите 500 безплатни врътки.

Palms Bet 100% бонус до 1000 лв. и до 300 free spins

Palms Bet ви предлага 100% бонус и до 300 безплатни врътки. Точният брой на безплатните завъртания, които може да получите, зависи от размера на депозита, който сте извършили. В правилата на офертата са посочени сумите, които ще ви донесат свободни игри, които ще получите на следващия ден, след като сте направили депозит. Игрите са на провайдъра CT Interactive.

Betano 100% до 1500 лв. и до 150 безплатни завъртания

За да усвоите този бонус на Betano, е необходимо да депозирате в игралната ви сметка. Ако захраните акаунта си с 1500 лева ще получите още толкова. Що се касае до безплатните врътки, то техния брой зависи от депозита, който направите. Вие ще вземете 20 free spins за депозит между 10 лв. и 49,99 лв., 40 безплатни врътки за депозирани от 50 до 99,99 лева и 150 врътки за депозит над 100 лева. Не забравяйте да прочетете правилата на бонуса, преди да го усвоите изцяло.

Други онлайн казина с безплатни врътки при регистрация

Има и още онлайн казина, които ще ви предложат безплатни завъртания при регистрация. Това са само част от брандовете, за които искахме да споменем тук. Проверете още предложенията на Sesame, Winbet, Everbet и останалите специализирани онлайн платформи. Те също ще ви поднесат добри изненади, така че да направите своя избор, от който зависи доброто ви изживяване.

Обобщителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.