Със специално събитие за всички фенове и граждани на Варна футболен клуб Спартак Варна, Трибуна “Соколъ” и Районен Център По Трансфузионна хематология организират еднодневна дарителска кампания. Благотворителната кампания "Дари Кръв, Спаси Живот" е предназначена да подкрепи общността и да спаси животи. Събитието ще се проведе на 20-ти октомври от 10:00 часа на територията на футболния комплекс на клуба и обещава да бъде ден на солидарност и обич към Варна и нейните жители.
Събитието "Дари Кръв, Спаси Живот" е част от инициативата на Фк Спартак Варна и Трибуна Соколъ и е част от благотворителните дейности в подкрепа на здравеопазването. Мобилният пункт за дарение на кръв ще бъде на разположение на всички граждани на гр.Варна, които искат да дарят кръв и да направят добро дело.


Кампанията цели да насърчи обществото да се включи в благотворителната акция. Феновете на Спартак Варна, както и всички варненци, които решат да дарят кръв в този ден, ще бъдат наградени със специална отстъпка от 20% за всички артикули във фен магазина на отбора.
Събитието е отворено за всички, които искат да се присъединят и да променят живота на онези, които имат нужда. Футболен Клуб Спартак Варна остава ангажиран с подкрепата на общността и се надява, че тази благотворителна кампания ще бъде успешна и ще допринесе за спасяването на много животи.

 Ръководството на клуба благодари за подкрепата на Благотворителна кампания за събиране на капачки и стотинки “Аз Вярвам и помагам”.