Бързо производство е образувано спрямо млада жена, която съзнателно пречила на полицаите да изпълнят задължението си по служба. Снощи малко след 23 часа в Районното управление в Панагюрище бил получен сигнал за лек автомобил, който навлязъл и паркирал в гробищния парк в Стрелча. Незабавно към мястото бил насочен автопатрул при местния полицейски участък. 

Камион с пил шофьор се вряза в кафене в Пазарджик

Униформените установили, че в гробищния парк е паркирал лек автомобил „Мерцедес“, а до него стои млада жена. Те поискали тя да им предостави документи за самоличност. Шофьорката обаче бързо влязла в колата и се заключила вътре. Въпреки отправените към нея разпореждания да слезе и да предостави исканите документи, тя категорично отказала да се подчини. 

Полицаи от РУ-Тутракан задържаха мъж с незаконно бойно оръжие

Полицаите със съдействието на колегите си от Районното управление в Панагюрище установили, че жената е 36-годишна жителка на София. След проведени продължителни разговори с нея те успели да я изведат от возилото. Тя е задържана за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в средногорския град. По случая се води бързо производство за престъпление по чл.270 от Наказателния кодекс.     

Всички новини от Пазарджик