Инфлуенсърка, обвинена, че е намушкала баща си до смърт, докато той е спал, твърди, че спор за лаптоп я е накарал да го убие, пише "People".

Според окръжната прокуратура в Бруклин, Ники Секондино е обвинена в убийство втора степен, опит за убийство втора степен, нападение от първа степен и престъпно притежание на оръжие.

„С особена жестокост“: Мъж уби бременна жена (снимки)

Тя е задържана без гаранция, се казва в съобщението.

Подсъдимата е обвинена в брутално убийство на собствения си баща и след това намушкване с нож на по-малката й сестра, както се твърди, след спор за лаптоп. Ние ще преследваме този ужасяващ случай и ще потърсим справедливост за жертвите“, каза окръжният прокурор Ерик Гонзалес.

След предполагаемия спор, 22-годишната Ники е използвала чук и кухненски нож, за да нападне баща си, 61-годишния Карло Секондино, докато той е спал на дивана в техния апартамент в Бруклин, Ню Йорк, на 29 декември 2022 г.

Германската полиция залови заподозрян сърбин за поредица от нападения и убийства на възрастни хора

Твърди се, че 19-годишната сестра на Ники е чула борба в хола и се е опитала да се намеси, според съобщението. В резултат на това се твърди, че е била намушкана с нож в лицето, тялото и ръцете, но е оцеляла. Карло починал на място.

Твърди се, че след това Ники е избягала от дома на семейството и е казала на отговорните служители, че двама души са нахлули в дома им, убили са баща й и сестра й и са я нападнали сексуално, според съобщението.

Разследването разкри, че „версията на Ники за събитията е невярна“.

„Съучастници с бездействието си“. Защо пак броим жертвите на домашно насилие

Твърди се, че Карло и Ники са имали история на домашни инциденти и Карло преди това е предал, че се страхува от нея, се казва в съобщението.

По време на инцидента неидентифицирана съседка каза пред WNBC-TV, че е чула писъци и звук от тела, „блъскащи се в стената“ по време на предполагаемите намушкания. Тя разказа, че е чула Карло да крещи на някой да се обади на 911 и че Ники е разбила вратата й по време на инцидента, твърдейки, че двама непознати са нахлули в апартамента на семейството й и са поискали пари.

20 години ще лежи в затвора подсъдим за убийство в Борисовата градина

Снимки: Instagram

Съседите също твърдят, че и преди са чували скандали от техния дом.

Не е ясно дали Ники е наела адвокат, който да коментира от нейно име, или е подала признание за обвиненията.

„Починало е от глад и бой“: Екзорсисти убиха 4-годишното си дете

Тя трябва да се върне в съда на 5 април. Ако бъде осъдена, тя може да получи доживотен затвор.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм