По-малко от две седмици след като кола блъсна младоженци, напускащи сватбата си в Южна Каролина, убивайки булката, нейният младоженец напуска болницата, за да се възстанови от нараняванията си и да скърби за съпругата си, пише CNN.

Арик Хътчинсън и новата му съпруга Саманта са били блъснати от пиян шофьор, докато са напускали сватбената си церемония във Фоли Бийч, Южна Каролина, според полицията. Саманта беше убита.

Минути преди трагедията. Снимка: Facebook

Черна сватба: Булка загина при катастрофа, минути след като се омъжи за своя любим (снимки)

"Арик се възстановява физически у дома, докато се опитва да се примири със загубата на красивата си съпруга“, майката на младоженеца, Анет Хътчинсън, публикува в актуализация на тяхната публикация в GoFundMe, потвърдена от CNN.

Сам ни липсва повече от всичко, тя моментално се вписа в нашето семейство от първия ден, когато Арик и Сам се срещнаха, тя беше всичко за сина ми и го промени към по-добро“, добави тя.

Шофьорката, причинила катастрофата на Черната сватба: Не съм направила нищо нередно

Арик получи множество наранявания, включително два счупени крака, единият от които трябваше да бъде опериран. Счупени кости на лицето му, които също трябваше да бъдат възстановени хирургически. Счупени гръбначни прешлени, кръвоизливи в мозъка и множество порязвания с шевове“, се казва в публикацията.

Бащата на загиналото момче на бул. „Сливница”: Загубих сина си и снаха си, готвеха сватба

Докато сърцата ни са разбити заедно със семейство Милър, никога не сме могли да си представим как споделянето на нашата история ще доведе до огромното изливане на любов, подкрепа и огромна щедрост, която получихме“, добави майката.

Тя нямаше нито тревоги, нито колебание. Арик беше нейният човек. Те споделяха любов, която повечето хора никога няма да разберат“, пише на некролога на Саманта.

Заподозряната за смъртта на Саманта, 25-годишната Джейми Лий Комороски, беше обвинена в едно убийство по непредпазливост и три престъпления, водещи до тежка телесна повреда. Нейното превозно средство се е движило с 65 мили в час (104 км) в зона от 25 мили в час (40 км), според началника Андрю Гилреат, директор по обществената безопасност на Фоли Бийч.

Министър в Уганда бе застрелян от бодигарда си (видео и снимки)

Комороски е отказала полеви тест за трезвост, според клетвена декларация. Издадена е заповед за вземане на кръв от Комороски за изследване, се отбелязва в документа.

Не можем да разберем през какво преминават семействата и изказваме нашите най-дълбоки съчувствия. Ние просто молим да не се бърза с присъдата. Нашата съдебна система се основава на принципите на справедливост и милост и това е мястото, където всички факти ще излязат наяве“, каза един от нейните адвокати, Кристофър Дж. Грамичони, пред CNN по имейл.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм