Заподозряната пияна шофьорка, замесена в катастрофа, при която загина булката в сватбения ѝ ден, заяви, че "не е направила нищо нередно", съобщават от SKY News.

25-годишната Джейми Лий Комороски е арестувана, след като удари количка за голф, в която е имало младоженци, с повече от два пъти по-висока скорост от разрешената в Южна Каролина.

Черна сватба: Булка загина при катастрофа, минути след като се омъжи за своя любим (снимки)

Тя е обвинена в един случай на убийство по непредпазливост и в три случая на шофиране в нетрезво състояние, причинили тежки телесни повреди.

Булката Саманта Милър, на 34 г., е починала от наранявания си само няколко часа, след като е разменила клетви със съпруга си Арик Хътчинсън, съобщиха властите.

Свидетел съобщава, че Комороски многократно е казала "Не съм направила нищо лошо" и че иска да се прибере вкъщи, се посочва в доклада за инцидента, според NBC.

Служител на реда съобщил, че усеща "мирис на алкохол" от Комороски, която казала, че шофира към дома си, когато "изведнъж нещо ме удари", се казва в доклада.

Полицията отбеляза, че заподозряната е шофирала в посока, обратна на нейния дом.

Въпреки че казала на полицаите, че е изпила само две алкохолни питиета тази вечер, според токсикологичния доклад съдържанието на алкохол в кръвта ѝ е било повече от три пъти над допустимото в Южна Каролина, което е 0,08 %.

След черната сватба: Съпругът на убитата булка се възстановява и не може да асимилира загубата

На мястото на инцидента тя отказала да извърши тест за трезвеност и се клатушкала, когато я помолили да се изправи, се казва в доклада за инцидента.

Количката за голф, която била украсена с надпис "току-що сгодени", била намерена "настрани смазана от Toyota седан" според полицията.

Андрю Гилрет, директор по обществената безопасност за района на Фоли Бийч, където е станала катастрофата, заяви, че данните, извлечени от наетата Тойота, показват, че Комороски е шофирала с 65 км/ч в зона с 25 км/ч и само за кратко е натиснала спирачките, преди да удари количката за голф.

Трима други души са откарани в болница, включително младоженеца. Той е счупил двата си крака, гръбнака си и е получил мозъчна травма.

Източник на снимката: Gofundme

Комороски остава в ареста и ще се яви в съда на 16 юни.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм