Сюзан Самърс даде актуална информация за здравето си след като наскоро стана ясно, че тя отново се бори с рак, пише People.

В понеделник 76-годишната емблематична актриса и предприемач писа в Instagram и разкри, че ракът на гърдата й се е върнал след първата й диагноза през 2000 г.

„Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и от време на време той се появява отново и аз продължавам да се боря с него“, пише тя. „Използвах най-добрите алтернативни и конвенционални лечения за борба с него. Това не е нова територия за мен. Знам как да сложа бойното си оборудване и съм боец.“

Звездата от The Three’s Company сподели своя снимка заедно със съпруга си Алън Хамел, радвайки се колко много продуцентът и синът й Брус, на 57, са я подкрепили през първата й битка с рака.

„Алън беше до мен на всяка крачка от пътя. Дори не мога да обясня колко много е направил за мен. Ако изобщо е възможно, ние сме още по-близки от всякога“, продължи Самърс. „Моето невероятно семейство беше толкова подкрепящо и помогна толкова много, като поддържаше бизнеса да работи, така че все още да имате достъп до всички прекрасни продукти. Благодаря ви за продължаващата любов и подкрепа. Става въпрос само за това кого обичате и кой ви обича - и аз те обичам!

Звездата каза още пред Entertainment Tonight и че въпреки че ракът й се е върнал, тя прави „най-доброто от себе си, за да не позволи на тази коварна болест да я контролира“.

„Това е рецидив на моя рак на гърдата“, каза тя. „Като всеки болен от рак, когато получиш това страховито „Върна се“, получаваш дупка в стомаха си. Тогава си слагам бойната екипировка и тръгвам на война. Това е познато бойно поле за мен и съм много корав.“

Самърс говори открито за своето здравословно състояние през годините. Освен диагнозата рак на гърдата през 2000 г., актрисата от „Стъпка по стъпка“ се бори и с рак на кожата. Тя каза, че е останала здрава, като поддържала състоянието си без химикали и с органичен начин на живот, което според лекарите според нея е спасило живота й.

„Лекарите ми казаха, че ако не водех живот без химикали, поддържан от биоидентични хормони, вероятно нямаше да съм тук днес“, каза тя. „Толкова съм благодарна на всички мои фенове за всички любящи пожелания. Това означава толкова много за мен. Бог да благослови Америка.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм