Служители на Участък Бойчиновци са разкрили кражба на 4 000 лв и сребърен накит, извършена този месец от незаключена къща в село Кобиляк. Като извършител е установен 27-годишен рецидивист от село Владимирово.
- 3 растения от вида на конопа с различна големина, засадени в саксии, са иззети от апартамент в ж.к. „Плиска“ в гр. Монтана, обитаван от 35-годишен монтански жител.


- служители на РУ Монтана са върнали три откраднати мобилни телефона на собствениците им. Една от кражбите била извършена от казино в гр. Монтана. Като извършител е установена 21-годишна жена от село Габровница, обл. Монтана. През месец май в парк „Монтанезиум“ бил противозаконно отнет мобилен телефон на стойност 2 000 лв., собственост на 36-годишна монтанска жителка. Установеният извършител е на 36 години от обл. Добрич. Открит и върнат е мобилен телефон, на стойност около 1 840 лв, противозаконно отнет от пазарска количка в гр. Монтана, собственост на 72-годишна монтанска жителка. Установеният извършител е 56-годишна жителка на село Смирненски, общ. Брусарци.
- служители на Участък Бойчиновци са установили 55-годишен жител на село Владимирово, който изтеглил неправомерно от дебитна карта 700 лв. Сигналът за изгубен портфейл, съдържащ пари и дебитна карта, постъпил в полицейския участък на 19 юни т.г. от 18-годишна врачанска жителка.