Певците на Студио за вокално обучение „Зонели“ се представиха успешно в тазгодишното 33-то издание на Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ - Добрич, 16 - 18 май. До втория присъствен етап на конкурса бяха допуснати девет възпитаници на вокалния педагог Елена Карабельова, като шестима от тях успяха да се преборят за място сред призьорите. С първа награда при най-големите в трета възрастова група е дванадесетокласничката Полина Семендяева. Тя взе участие и в Гала концерта, в който по традиция пеят само носителите на първи места и Гран при. Също в трета група с втора награда е Тея Йорданова - другата абитуриентка на Студио „Зонели“ и участник в последния сезон на „Гласът на България“.

При най-малките в първа група, която обхваща 11 - 14 годишните, Студио „Зонели“ се представи с две талантливи момичета, като и двете намериха място в челната тройка. Ивайла Михайлова грабна втора награда, а Симона Тодорова - трета.

В най-многобройната втора група с 33-ма участника, където битката беше изключително оспорвана, Преслава Тодорова се пребори за второто място, а Теодора Велинова грабна Наградата на Лайънс клуб Добрич.

Димитрина Германова - бивша възпитаничка на вокалния педагог Елена Карабельвоа, имаше сериозно присъствие в тазгодишното издание на конкурса „Сарандев“. Успешната поп изпълнителка от Добрич бе част от седемленното международно жури. Тя взе участие и в Гала концерта като носител на наградата Гран при от „Сарандев“2021-ва.

Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ е един от най-елитните форуми от този род в страната. Той се организира от Община град Добрич и Младежки център - Добрич. Тази година престижното събитие събра изпълнители от шест държави: България, Полша, Казахстан, Молдова, Румъния и Украйна.

Патрон на конкурса е Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов. Той лично връчи наградите на победителите и официално закри форума в третата вечер - Награждаване и Гала концерт.

По традиция Гала концертът завършва с рецитал на българска поп звезда. Тази година на добричката сцена се качи обичаната млада поп изпълнителка Дара Екимова.