Топлото време дойде, а с него и желанието на много хора за организирано веселие. Това е добре за нас, но и разнообразява доста живота в столицата. Освен частни празници и няколко сватби и балове, имахме удоволствието да бъдем организатор и на официалното събитие по повод празникът на българската писменост и култура - 24-ти май, което президентът Румен Радев организира ежегодно. Нашия екип посрещна около 3000 официални гости на специално организиран прием в историческия музей в София. За нас е огромна чест и невероятно удоволствие да работим по подобни проекти и се надяваме да имаме още много поводи за такива. 

Сезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приеми

Второто много интересно изживяване, за което искаме да Ви разкажем е годишнината на списание “GRAZIA” в България. Медията направи цели 20 лета на родна сцена и отбеляза този повод подобаващо с бляскаво събитие в стил “Великият Гетсби” в Централен военен клуб, София. Присъстваха много известни гости, именити изпълнители, имаше и много подаръци, музика и танци. Ние се погрижихме за безупречното обслужване и вкусната храна. Ето няколко кадъра за настроение от тази незабравима вечер.

Сезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приеми

И за да завършим с приповдигнато настроение, както и започнахме, искаме да Ви подсетим, че наближават почивните дни през лятото, а след тях и новия работен сезон и корпоративното или фирмено парти за края на тази календарна година. За да го организирате без излишен стрес и финанси, много добър момент е да помислите от сега. Нашият екип е на разположение да Ви съдейства за всички детайли по организирането и провеждането на празника. 

Сезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приеми

Сезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приеми

Сезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приемиСезонът на бляскавите събития, галавечери и официални приеми